Levertijd en verzending

Levertijd

Wij maken al onze rvs en aluminium profielen in eigen beheer, hierdoor kunnen wij snel op maat of uit voorraad leveren. Op deze pagina vind u meer informatie over verzending en levertijd.

2-5 werkdagen
Extra snel je bestelling nodig? Wij kunnen deze extra snel voor je op maat maken en verzenden of je komt deze ophalen bij ons.
Voor spoed leveringen zijn wij helaas wel genoodzaakt een extra toeslag te rekenen. Niet elke order kan met spoed geleverd worden, afhankelijk van de ordergrootte en de beschikbaarheid van machines en materiaal. Mocht het helaas niet mogelijk zijn de order met spoed te behandelen dan laten wij dit zo snel mogelijk na bestellen weten.

1-2 weken
De standaard levertijd bedraagt 1-2 weken, hierdoor kunnen wij efficiënt werken en meerdere orders combineren om ze het meeste uit het materiaal en de machines te halen. De kosten voor verzending worden automatisch berekend op basis van gewicht en lengte. De bestelling kan natuurlijk ook bij ons afgehaald worden, dit is zonder extra kosten

Verzending

Verzending vindt plaats door onze partners PostNL, Transmission of door onze eigen transport service. Voor een soepele levering is het belangrijk om een telefoonnummer op te geven. Bij vragen kunnen wij of onze transporteur kan dan eventueel contact opnemen. Verzending via postnl of transmission worden goed verpakt voor een levering zonder transportschade, mocht er onverhoopt toch schade ontstaan zullen we het beschadigde product vervangen of een andere passende oplossing zoeken. Na verzending ontvang je een track and trace code om de zending te volgen.

Afhalen

Afhalen kan uiteraard ook. Zeker bij langere profielen heeft dit onze voorkeur. Wij kunnen ook kortere levertijden en prijs garanderen, aangezien de verzending en verpakking wegvalt. Wij zijn van maandag tot en met donderdag geopend tussen 07.30 en 16.30 uur, vrijdag tussen 7.30 en 12.30. Nadat de bestelling gereed staat ontvang je daar bericht over.

 

Orderbevestiging per email.

Elke afgeronde bestelopdracht wordt door ons per e-mail bevestigd met een orderbevestiging. Het is daarom belangrijk dat u uw e-mailadres correct op de website invult! De orderbevestiging is geen betaalbewijs, maar geeft aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen en wij uw order ontvangen hebben .

Betaling

U kunt bij uw bestelling direct via Ideal, Mistercash, Sofortbanking, Paypal of overboeking betalen. De meest gekozen betaalmethode onder onze klanten is op dit moment Ideal.

Is de betaling niet gelukt? Op de orderbevestiging die u ontvangt vindt u onze bank gegevens. Het is ook mogelijk om uw betaling alsnog via ideal te voldoen. Volg hiervoor de rode link op de orderbevestiging en de betaling wordt hervat.