Hoekprofiel in elke maat, voordelig en snel

Bij profielopmaat.nl zorgen wij voor perfect passende hoekprofiel op maat. Deze kunt u makkelijk online samenstellen en bestellen. Elk hoekprofiel is in aluminium en rvs leverbaar, in verschillende afwerkingen zoals geborsteld rvs en anti-fingerprint.
Door onze eigen productie kunnen we snel en voordelig een profiel in elke maat maken.
Wil je het hoekprofiel gebruiken om een muur te beschermen? Kies dan voor een rvs hoekbeschermer, de uiteindes zijn extra omgebogen om mooi aan te sluiten op de muur.

De hoekprofiel specialist, in elke maat

Wij buigen elk profiel op maat met onze moderne machines.
Wij kunnen deze in bijna elke maat uitvoeren precies op maat, voordelig, snel en in veel uitvoeringen. Leverbaar vanaf 1 tot 10.000 stuks.
Leverbaar vanaf 8×8 mm tot 250×250 mm, met een dikte vanaf 0.8 mm tot en met 3mm en tot 3 meter lang. De buighoek is aanpasbaar van 35º tot 175º.
Toch niet gevonden wat je zocht? Vraag gerust naar de mogelijkheden via Whatsapp of via de mail.

Waar kan je een hoekprofiel voor gebruiken?

Hoekprofielen kan je voor veel verschillende toepassingen gebruiken, zoals hoekbeschermer, kozijnafwerking, raamdorpels, dagkanten, plinten, eindprofielen, hoekoplossingen, beschermprofiel en nog veel meer. Daarnaast is deze in aluminium en rvs te leveren.

Vakmanschap en flexibiliteit

Onze vakmensen maken elk rvs hoekprofiel en aluminium hoekprofiel in onze eigen fabriek. Hierdoor is het mogelijk om deze in bijna elke maat  en afwerking te leveren.

Innovatief in rvs profielen

Vingerafdrukken op rvs vervelend hé? Wij verkopen de originele anti-fingerprint coating, geen vingerafdrukken op je rvs, makkelijk schoonmaken en geen rvs reinigers meer nodig. Dat is nog eens besparen op schoonmaakkosten en het milieu. Naast de mat transparant leveren we deze ook in het zwart voor een zeer luxe uitstraling.